Om Victornizer

Victornizer er en adræt konsulent- og servicevirksomhed med speciale i Content Marketing Excellence. Vi hjælper skandinaviske B2B virksomheder med at udvikle, implementere og eksekvere Content Marketing programmer, der genererer vækst og nye leads fra Nordeuropa, USA og Brasilien.

Vi gør vores kunder i stand til at planlægge, producere, udgive og distribuere efterspørgselscentreret kvalitetsindhold til beslutningstagere, opinionsdannere og influenter i digitale kanaler. Processen tilpasses kundens ressourcer og ambitioner og favner oftest analyse, udvikling, forankring, evaluering og drift.

Vi er optaget af, at Content Marketing programmet hjælper vores kunder med:

  • En attraktiv positionering på Google
  • Maksimal synlighed på owned media, earned media og employed media
  • Flere velkvalificerede Inbound Leads
  • Kortere Lead-time i salgsorganisationens arbejde
  • Genbrug af indhold i personligt salgsarbejde og direct marketing
  • Bedre CRM og Pipeline Management i digitale kanaler.

Holdet

Vi har sammensat et fleksibelt og internationalt hold af dygtige specialister og samarbejdspartnere, der gør det muligt at levere Content Marketing programmer fra indledende analyse til drift og ledelsesrapportering.

Holdets fleksible sammensætning gør det naturligvis også muligt at levere afgrænsede ad-hoc opgaver inden for indholdsproduktion og Content Marketing. Vi tilbyder eksempelvis:

  • Kundeindsigt med kvantitativ og kvalitativ analyse af efterspørgsels- og købsadfærden hos købscenteret hos jeres lokale og internationale kunder.
  • Planlægning og produktion af publikumsrelevant indhold, der er værd at dele med andre. Vi arbejder med lyd, animation, video, tekst, billeder, grafik og digitale applikationer.
  • Etablering eller opdatering af populære og publikumsrelevante indholdskanaler som LinkedIn, Google+, Slideshare og Youtube.

Kontakt os gerne for at undersøge om vi kan bringe jer videre med jeres overvejelser og ideer.

Kort om virksomheden

Victornizer er etableret af Jens Adamsen i 2006. Siden etableringen har virksomhedens primære omdrejningspunkt været forretningsudvikling på toplinjen, digitale marketing- og salgsprocesser og CRM i B2B segmentet. Jens Adamsen har i øvrigt beskæftiget sig med ledelse og opsøgende løsningssalg til store virksomheder siden 1996.

Gennem 2013 har virksomheden investeret massivt i kompetenceudvikling og netværksopbygning for at opnå en ambitiøs position som dansk Content Marketing virksomhed med skarpt B2B fokus, internationalt udsyn og en dominerende first-mover strategi inden for Content Marketing Excellence.

Følg med