Om Victornizer

Vi er en adræt konsulent- og servicevirksomhed. Vi hjælper ledelsen i B2B-virksomheder med at blive sejrherrer i konkurrencen om nye markedsandele og kunderelationer i Danmark og på internationale markeder.

Vi tilbyder at forbedre og transformere B2B-virksomheders måde at gå til markedet med Content Marketing Excellence. Både i Danmark og internationalt.

Det gør vi for at hjælpe ledelsen med, inden for 6-18 måneder, at øge både omsætningen og værdien af salgs- og marketingorganisationens forventede salgspipeline.

Vi holder vores aftaler og arbejder fleksibelt sammen med ledelse, nøglepersoner i organisationen og eksisterende leverandører.

Samtidig har vi lave faste omkostninger med adræt og skalérbar adgang til netværk af relevante spidskompetencer inden for især dataanalyse, front-end teknologi og alle kommunikationsformer.

Det betyder, at vores kunders investering i organisk salgsvækst bliver mere fordelagtig. Det betyder også, at samarbejdsprocesserne løbende kan justeres til et overkommeligt tempo i forhold til ressourcer og driftsopgaver.

Content Marketing services

Victornizer står på to ben. Vi har flere års erfaring med eksekvering af både isolerede Content Marketing services og komplet eksekvering af Content Marketing programmer.

I forbindelse med isolerede Content Marketing services tilbyder vi at bidrage til den eksisterende indholdskalender med adræt og kundeorienteret produktion af kvalitetsindhold i alle digitale formater.

Kontakt os for at få tilsendt konkrete eksempler på journalistiske artikler, kundecases, video og animation vi har produceret for en række B2B-virksomheder.

Endelig tilbyder vi, at eksekvere andre isolerede Content Marketing services inden for kunde- og dataanalyse, strategi, indholdsplanlægning, indholdsdistribution samt dedikeret drift af specifikke indholdskanaler som LinkedIn, XING, Youtube, nyhedsbrev og faglige nichemedier.

Komplet eksekvering af Content Marketing program

Fra ende til anden tilbyder Victornizer også en komplet forretningsudviklings- og transformationsproces. Her hjælper vi ledelsen med strategisk potentialeevaluering, strategiudvikling samt implementering og eksekvering af Content Marketing program i salgs- og marketingorganisationen.

Strategiprocessen tager afsæt i vækstambition, konkurrencesituation og eksisterende ressourcer. Og den indrammes i konkret Business Case for udvikling af de vigtigste nøgletal i virksomheders salgs- og ordrepipeline.

Mål og rammer for implementering og eksekvering af Content Marketing programmet kobles naturligvis sammen med den valgte strategi og Business Casen.

Kontakt os for at få tilsendt beskrivelse af strategiproces for Content Marketing Excellence.

Temaer i Content Marketing program

Content Marketing programmet implementeres med respekt for driften og i overkommeligt tempo i krydsfeltet mellem ”first things, first” og hurtig gevinstrealisering ved lavthængende frugter.

Programmet adresserer alle eller udvalgte temaer, der maksimerer salgs- og marketingorganisationens konkurrenceevne:

KUNDEINDSIGT

Indsamling og analyse af data for frembringelse af indsigt i kundernes købscenter og evaluering af gældende tilfredshed og kundeoplevelse med NPS (Net Promoter Score).

ORGANISATION

Hensigtsmæssig beskrivelse og implementering af opdaterede mål, roller og ansvar i en allieret salgs- og marketingorganisation. Herunder kundeorienteret og redaktionel organisering omkring fælles indholdskalender samt salgs- og ordrepipeline.

SYSTEMER OG PROCESSER

Anskaffelse, implementering eller tilpasning af relevante IT-systemer (CRM, ABM, Marketing Automation og Content Management) og processer for salg, og marketing samt produktion og udgivelse af kvalitetsindhold.

PIPELINE MANAGEMENT

Overskuelig modellering og implementering af retningslinjer for fælles registrering, administration og rapportering af kundedata for især realiseret og forventet ordreværdi i forhold til kunderelationernes modenhed i både pull- og push-processer.

KONTAKTPUNKTER

Forbedring eller introduktion af salgs- og marketingorganisationens digitale og personlige kontaktpunkter. Herunder forbedring eller introduktion af indholds- og afsætningseffektiv kundeoplevelse på hjemmeside, Google Search, E-mail, LinkedIn, XING, Youtube, faglige niche-medier, telefon, kundemøder, Skype, events og digitale nyhedsmedier.

INDHOLDSKALENDER

Introduktion og forankring af redaktionel indholdskalender (Excel 365, Google Calendar, Kapost, Trello, GatherContent m.fl.) som salgs- og marketingorganisationens bærende værktøj for delt og gennemsigtig planlægning, produktion og markedsføring af indhold og kernefortælling på tværs af kontaktpunkter.

REDAKTION

Med afsæt i kernefortælling eksekveres planlægning, tilrettelæggelse, produktion, udgivelse og markedsføring af berigende kvalitetsindhold i alle digitale formater. Planlægning og tilrettelæggelse af indhold koordineres med ledelse, salg og marketing på regelmæssige redaktionsmøder.

LEDELSESRAPPORTERING

Opstilling og Dash-board rapportering af vigtigste KPI’er og kvalitative indsigter for udvikling, status, forecast og konkurrence i forhold til kunderelationer og indfrielse af organiske vækstambitioner fordelt på måneder, kvartaler og år.

Kontakt os for mere information om implementering og eksekvering af Content Marketing program

Kort om Content Marketing Excellence

Content Marketing Excellence er den kundecentrerede markedsføringsstrategi, hvor en allieret marketing- og salgsorganisation går til markedet med en tillidsvækkende kernefortælling, der styrker virksomhedens position og udvikler relationer til kunderne i markedet.

Kernefortællingen udgives, distribueres, deles og markedsføres primært i digitale medier og sociale kanaler på tværs af alle de vigtigste kontaktpunkter med købscentret hos kunderne.

Det betyder samtidig, at salgs- og marketingorganisationen stiller skarpt på sammenhængende Pipeline Management og forenelige mål for tiltrækning, kvalificering, opfølgning og kapitalisering på kunderne i markedet.

Bliv meget klogere på Content Marketing Excellence her

Nem at arbejde sammen med

Victornizer er både nem og omkostningseffektiv at arbejde sammen med.

Jens Adamsen ejer og driver Victornizer. Han har mere end 15 års arbejdserfaring fra karriere inden for B2B-løsningssalg samt ledelse og udvikling af salgs- og marketingorganisationer i B2B-virksomheder.

Siden 2011 har han arbejdet med digital markedsføring. Og siden 2013 har Jens Adamsen arbejdet med en række B2B-virksomheder og positioneret sig med unik ekspertise i international Content Marketing Excellence.

Det betyder, at Victornizer er nem at arbejde sammen med. Vi forstår hurtigt vores kunders marked og kan selvstændigt orkestrere og koordinere de typiske projekter eller opgaver, der er forbundet med salg og marketing i B2B-virksomheder med lange lead-tider samt komplekse services, løsninger eller produkter.

Vi indgår primært enkle og risikofri aftaler med overholdelse af fast pris i forhold opgavens beskaffenhed.

Victornizers dagspris er blot 5.000 kr. (ekskl. moms). Det svarer til lidt mere end dagsprisen for en håndværker og markant mindre end konkurrerende bureauer og management konsulenter.

Kontakt os med henblik på en personlig drøftelse af Content Marketing Excellence og mulighederne for at gøre din virksomhed til sejrherre i konkurrencen om nye markedsandele og kunderelationer i Danmark og på internationale markeder.

 

Følg med


Copyright 2020 | Privatlivspolitik